کد خبر 1709175
تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
۱۰۰ اقدام ضد حقوق بشری ترامپ در ۱۰۰ روز

دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی تصریح کرده دولت دونالد ترامپ طی ۱۰۰ روزی که از حضورش در قدرت می‌گذرد با ارتکاب دست‌کم ۱۰۰ اقدام حقوق بشر را نقض، تضعیف یا تهدید کرده است.

به گزارش مشرق، دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی اعلام کرد که ۱۰۰ روز نخست دولت دونالد ترامپ از ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵، با اقدامات گسترده‌ای همراه بوده که حقوق بشر را در آمریکا و سراسر جهان تهدید، نقض یا تضعیف کرده است. این سازمان فهرستی از ۱۰۰ اقدام زیان‌بار در این دوره منتشر کرده که نشان‌دهنده عمق و گستردگی آسیب‌های وارده است.

تانیا گرین، مدیر برنامه آمریکا در دیده‌بان حقوق بشر، اظهار داشت: «دولت ترامپ در تنها ۱۰۰ روز، صدمات بزرگی به حقوق بشر در آمریکا و جهان وارد کرده و ما نگران تداوم این حملات به آزادی‌های اساسی هستیم.»

بر اساس این گزارش، اقدامات دولت ترامپ در سرفصل‌هایی شامل نقض حقوق پناهجویان و مهاجران، حمله به آزادی بیان و تجمعات، تضعیف حمایت‌های بهداشتی، زیست‌محیطی و اجتماعی، محدودیت در آموزش، کاهش کمک‌های خارجی و بشردوستانه، و تضعیف حاکمیت قانون بوده است.

به عنوان نمونه، دولت آمریکا کیلمار آبرگو گارسیا، شهروند السالوادوری را به‌طور غیرقانونی به کشورش بازگرداند، مهاجران دیگری را در شرایطی شبیه به «ناپدیدسازی اجباری» به السالوادر اخراج کرد، و پناهجویانی از ملیت‌های مختلف را برخلاف قوانین بین‌المللی به پاناما و کاستاریکا منتقل نمود. همچنین، فعالان مرتبط با فلسطین به دلیل فعالیت‌هایشان با بازداشت‌های خودسرانه و تهدید اخراج مواجه شده‌اند.

دولت ترامپ در سطح جهانی نیز با قطع ناگهانی کمک‌های خارجی، زندگی صدها هزار نفر در مناطق درگیری را به خطر انداخته و حمایت از مدافعان حقوق بشر، روزنامه‌نگاران مستقل و گروه‌های حقیقت‌یاب را متوقف کرده است.

دیده‌بان حقوق بشر همچنین هشدار داده که دولت ترامپ با فشار بر برنامه‌های تنوع، برابری و شمول (DEI) و محدود کردن دسترسی به حقیقت درباره تاریخ آمریکا، زمینه را برای اقدامات تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه فراهم می‌کند. این برنامه‌ها ابزارهایی کلیدی برای تضمین برابری هستند که در حقوق بشر و متمم چهاردهم قانون اساسی آمریکا ریشه دارند.

بسیاری از این اقدامات در دادگاه‌ها به چالش کشیده شده‌اند و مردم در آمریکا و جهان با اعتراضات خود به آن‌ها واکنش نشان داده‌اند. گرین تأکید کرد: «اعتراضات در سراسر آمریکا اهمیت حقوق و آزادی‌های اساسی را نشان می‌دهد. مردم برای نشان دادن مقاومت و پایداری خود به همان آزادی‌هایی نیاز دارند که اکنون در معرض حمله قرار گرفته‌اند.»

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
    2 0
    ولی بعضی هاشون ضد بشری نبوده ، ضد شیطانی بوده مثل قطع کردن بودجه اپوزوسیون زالوصفت
    • ناشناس IR ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
      0 0
      اینکه خودش بوئی از انسانیت و بشریت نبرده. این فردی جاه طلب،تروریست،قاتل،وحشی، که هیچ ارتباطی با انسانیت وآدمیت ندارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس